Goedkope Citytrip naar Londen Citytrip Londen - Tower Bridge Citytrip Londen - Eye

Citytrip Londen

Een goedkope citytrip naar Londen

Londen is een ideale stad om naar toe te gaan op citytrip en makkelijk bereikbaar met de Eurostar. Op een ruim uurtje sta je in Londen centrum, ideaal om weinig tijd te verliezen. Londen is rijk aan culturele hoogstandjes maar ook het centrum van de wereld om te gaan shoppen. Londen is veel om in een dag te zien dus een citytrip met een overnachting is ideaal.

Bezienswaardigheden

Big Ben

Voor een mooi zicht op Big Ben en Westminster Hall of The Houses of Parliament moet je de Westminster Bridge op. Big Ben geeft het exacte uur aan met een 14-ton wegende klok. In Westminster Hall zetelen de twee Kamers. The House of Commons staat voor de Kamer en The House of Lords staat voor de Senaat. Je kunt dit prachtige gebouw bezoeken met een rondleiding, je dient wel vooraf te reserveren en de keuze van uren en dagen is heel beperkt.

Londen Eye

Dicht bij Westminster Bridge werd ter gelegenheid van het millennium een gigantisch rad gebouwd, 135 m hoog, dat spectaculaire vergezichten op en over London biedt. Het rad wordt heel toepasselijk " The London Eye" - het oog van London - genoemd. Officieel heet het rad "The British Airways London Eye" omdat de luchtvaartmaatschappij British Airways de grote bezieler en de sponsor is van dit millenniumbouwwerk. Het is momenteel de nummer één attractie in Groot-Brittannië en de nummer twee in Europa, met liefst 3.5 miljoen bezoekers per jaar. Je stapt aan boord van één van de 32 high tech capsules, elk voor 25 passagiers, voor een onvergetelijke rit van 30 minuten, met commentaar, waarbij je een omwenteling van 360 graden maakt. Het panorama dat je krijgt van Londen is vergelijkbaar met dan vanuit een helikopter.

Citytrip set aanbiedingen

Adverteren bij Daisycon

Citytrip Hotel aanbiedingen

hotel in londen hotel in londen hotel in londen

Citytrip reis aanbiedingen

Adverteren bij Daisycon